ua en ru

ОБСЄ зафіксувала нові удари по мосту в Станиці Луганській

ОБСЄ зафіксувала нові удари по мосту в Станиці Луганській Фото: ОБСЄ

На дерев'яному трапі, який з'єднує зруйновані частини мосту, з'явилися свіжі місця ударів

Організація з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) зафіксувала нові удари по мосту в Станиці Луганській. Про це йдеться в повідомленні СММ ОБСЄ в Facebook.

"Позиції сторін розташовані по різні боки мосту в Станиці Луганській часто викликають бойові зіткнення. Цим ранком наш патруль бачив, що на дерев'яному трапі, який з'єднує зруйновані частини мосту, з'явилися свіжі місця ударів. З обох сторін ми бачили мирних жителів, які, щоб перетнути міст, очікують в черзі при температурі нижче -10 ° С. На інший бік можна перейти тільки пішки. Ситуація ще більше ускладнюється тим, що міст знаходиться в аварійному стані і зараз на ньому слизько", - розповів перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг.

Разом з тим, він відзначив ефективність процесу розведення в районі Золотого і Петровського, де кількість порушень режиму припинення вогню скоротилося.

Сторони мусять розвести сили та засоби для забезпечення безпечного перетину лінії зіткнення Під час свого візиту на сх...

Опубліковано OSCE SMM - Special Monitoring Mission to Ukraine 16 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше ОБСЕ закликала сторони конфлікту на Донбасі відвести сили від Донецької фільтрувальної станції.