ua en ru

Оборот товарів і послуг між Україною та Мальтою за І півріччя виріс на 64%, - Порошенко

Оборот товарів і послуг між Україною та Мальтою за І півріччя виріс на 64%, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Президент запросив мальтійські компанії нарощувати свою присутність в Україні

Обіг товарів та послуг між Україною та Мальтою за перше півріччя 2017 року зріс на 64%. Про це заявив президент України Петро Порошенко під час виступу на українсько-мальтійському бізнес-форумі.

"Українсько-мальтійське торговельно-інвестиційне партнерство має великі перспективи для розвитку. За перше півріччя 2017-го обіг товарів та послуг між Україною та Мальтою зріс на 64%. Під час українсько-мальтійського бізнес форуму також обговорюємо як збільшувати співпрацю між нашими країнами у сфері IT та комунікаційних послуг. Запрошую мальтійські компанії нарощувати свою присутність та розпочинати нові проекти в Україні!" - написав голова держави на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Українсько-мальтійське торговельно-інвестиційне партнерство має великі перспективи для розвитку. За перше півріччя 2017-го обіг товарів та послуг між Україною та Мальтою зріс на 64%. �Під час українсько-мальтійського бізнес форуму також обговорюємо як збільшувати співпрацю між нашими країнами у сфері IT та комунікаційних послуг. �Запрошую мальтійські компанії нарощувати свою присутність та розпочинати нові проекти в Україні!

Опубліковано Петром Порошенком 17 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з президентом Мальти Марі-Луїз Колейро Прекою заявив, що Україна планує створити на Мальті хаб для українських агроекспортерів. "Є інтерес створити на Мальті хаб для українських агроекспортерів з подальшим виходом на ринки Північної Африки і Середземномор'я", - зазначив Гройсман.