ua en ru

Оприлюднили зміну маршрутів наземного транспорту на час ремонту станції "Святошин"

Оприлюднили зміну маршрутів наземного транспорту на час ремонту станції "Святошин" Фото: люди на ескалаторі в метро (Андрій Коваль, РБК-Україна)

Впроваджується додаткова зупинка "На вимогу"

Призначено додаткові зупинки наземного транспорту на час ремонту станції "Святошин". Про це повідомляє прес-служба підприємства "Київпастранс".

"З 24 лютого 2018 року й до кінця травня (орієнтовно) з метою поліпшення якості обслуговування пасажирів Святошинського району на період капітального ремонту станції метрополітену "Святошин" та закриття виходу з підземного переходу до проспекту Перемоги, заводу "АТЕК" впроваджується додаткова зупинка "На вимогу" для автобусних маршрутів 23, 90, тролейбусних маршрутів 7, 93 Н", - йдеться у повідомленні.

Оприлюднили зміну маршрутів наземного транспорту на час ремонту станції "Святошин"

Фото: прес-служба підприємства "Київпастранс"

Нагадаємо, 24 лютого буде розпочато капітальний ремонт станції метро "Святошин". Вихід до проспекту Перемоги, заводу "АТЕК" та підземний перехід не працюватимуть.

У метрополітені повідомляють, що ремонті роботи триватимуть до жовтня цього року. У рамках реконструкції на станції заплановано встановлення ліфтів для маломобільних груп населення.