ua en ru

Оприлюднено склад робочої групи з пошуку партнерів для управління ГТС

Оприлюднено склад робочої групи з пошуку партнерів для управління ГТС Фото: ГТС (Нафтогаз України)

Завдання - знайти надійного партнера для України

Кабінетом міністрів сформовано робочу групу, котра займатиметься пошуком іноземних партнерів для залучення до управління газотранспортною системою (ГТС) України. Про це повідомив віце-прем'єр Володимир Кістіон на своїй сторінці в Facebook.

Кістоіон також очолив цю групу.

"Склад робочої групи, яка займається пошуком партнерів для спільного управління українською ГТС. І Верховна рада, і Нафтогаз України в особі голови Наглядової ради, і наші шановні міжнародні партнери - всі залучені у процес. Наше спільне завдання - знайти надійного партнера для України, який гарантуватиме максимальне завантаження національної газотранспортної системи, - написав віце-премєр.

Довіряйте лише першоджерелу. Склад робочої групи, яка займається пошуком партнерів для спільного управління українсько...

Опубліковано Володимир Кістіон 26 січня 2018 р.

За даними, оприлюдненими Кістіоном, до групи також увійшли міністр енергетики Ігор Насалик, його заступник Ігор Прокопів, а також директор департаменту нафтогазового комплексу Міненерго Олександр Лісниченко.

Приєднатися до групи також можуть в.о. голови парламентського комітету з ПЕК Олександр Домбровський та голова наглядової ради "Нафтогазу України "Клер Споттісвуд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що наглядова рада НАК "Нафтогаз України" визначила трьох членів, які готові брати участь у засіданнях урядової робочої групи з ведення переговорів щодо залучення іноземних партнерів до управління газотранспортною системою (ГТС) України.