ua en ru

Прикро програвати вдома, але в Лізі Чемпіонів помилок не прощають, - Ребров

Прикро програвати вдома, але в Лізі Чемпіонів помилок не прощають, - Ребров Фото: Сергій Ребров

Наставник киян - про вчорашню гру

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував поразку киян від "Бенфіки" у Лізі Чемпіонів, повідомляє канал "Футбол".

"Звичайно, ми розуміли, що буде важка гра. На такому рівні команди не прощають помилок. Ми помилялися і не реалізували свої моменти. Після гри президент подякував футболістам за гру. Звичайно, всі засмучені, але потрібно йти далі, попереду матчі чемпіонату. Будемо битися і намагатися виходити з групи. У нас випало кілька гравців через травми. Не думаю, що нам потрібно міняти наш план на турнір. У кожному матчі ми налаштовуємося на боротьбу і перемоги. Ми граємо в Лізі чемпіонів, тут кожна помилка грає свою роль, як це трапилося сьогодні. Прикро програвати два домашніх матчі, але, повторюся, в таких турнірах помилок не прощають", - сказао Ребров.

"Для того щоб підтягувати молодь, в першій команді повинен бути кістяк, лідер. У нас цього немає, немає лідера. В "Атлетіко" у Сімеоне п'ять-шість лідерів і навколо них будується команда. Лідером не народишся, їм треба стати. Я не знаю, скільки на це піде часу. В першу чергу потрібно думати про тих футболістів, які втратили мотивацію виступати в команді. З президентом ми постійно спілкуємося на цю тему, з такими гравцями потрібно прощатися. В минулому році ми виграли чемпіонат, в цьому, але потрібно оновлення складу в будь-якому випадку", - додав тренер.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Бенфіка" завершився з рахунком 0:2 на користь гостей.