ua en ru

У Об'єднаних сил є право на жорстку відповідь бойовикам, аж до знищення атакуючих підрозділів, - Наєв

У Об'єднаних сил є право на жорстку відповідь бойовикам, аж до знищення атакуючих підрозділів, - Наєв Фото: Сергій Наєв (facebook.com/Отдельная бригада Сухопутних військ ЗСУ)

За словами Наєва, завдання номер один для Об'єднаних сил - запобігти агресії РФ

Об'єднані сили уповноважені давати жорстку відповідь, аж до знищення атакуючих підрозділів бойовиків на Донбасі. Про це заявив командувач Об'єднаними силами Сергій Наєв в інтерв'ю "Фактам".

"На будь-які провокації Об'єднані сили уповноважені давати жорстку відповідь, аж до знищення атакуючих підрозділів противника", - заявив він.

За словами Наєва, першочергове завдання операції Об'єднаних сил полягає в тому, щоб припинити безкарні обстріл українських позицій і загибель українських солдатів і мирних громадян.

"Завдання номер один для Об'єднаних сил - запобігти агресії Російської Федерації", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 30 квітня поточного року формат антитерористичної операції переходить на формат операції Об'єднаних сил. За словами глави Міністерства оборони України Степана Полторака, Міноборони вже підготувало органи військового управління для виконання завдань у зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Відзначимо, перехід формату АТО на формат операції Об'єднаних сил передбачений законом про реінтеграцію Донбасу.