ua en ru

Об'єднання НФ із БПП в одну партію обговорять після місцевих виборів

Об'єднання НФ із БПП в одну партію обговорять після місцевих виборів Фото (прес-служба Кабміну): Арсеній Яценюк і Петро Порошенко

До питання партійного злиття "Народний фронт" повернеться на з'їзді після 25 жовтня

Питання про об'єднання "Народного фронту" (НФ) прем'єр-міністра Арсенія Яценюка із президентським "Блоком Петра Порошенка" (БПП) в одну партію буде вирішуватися на з'їзді "фронтовиків" після місцевих виборів 25 жовтня ц.р. Про це з посиланням на лідера парламентської фракції НФ Максима Бурбака йдеться у статті РБК-Україна "Що відбувалося за лаштунками з'їзду БПП".

"Ми заявили, що не йдемо на вибори. Але ми з БПП спільно підтримуємо кандидатів до місцевих рад", - зазначив рамки співпраці двох партій Бурбак.

За його словами, питання про об'єднання НФ із БПП в одну партію буде вирішуватися на з'їзді "фронтовиків", який пройде вже після місцевих виборів.

Крім того, питання переформатування Кабміну, швидше за все, також буде відкладено до закінчення виборчої кампанії, резюмував глава прем'єрської фракції Ради.

Нагадаємо, виборчою кампанією БПП "Солідарність" на місцевих виборах займеться нардеп із "Народного фронту" Вікторія Сюмар.