ua en ru

Об'єднання "Європейський вибір" створено у ВР з метою підписання договору про асоціацію України з ЄС до кінця 2011 р., - А. Кінах

Міжфракційне об'єднання "Європейський вибір" створено з метою координації дії Верховної Ради та уряду з метою підписання договору про асоціацію України з Європейським Союзом (ЄС) до кінця 2011 р. Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив народний депутат від Партії регіонів Анатолій Кінах, передає кореспондент РБК-Україна.

Нарондий депутат зазначив що 79% прямих іноземних інвестицій в Україні - це близько 35 млрд дол. - інвестиції з ЄС, а 27% українського товарообігу - це також завдяки відносинам України з ЄС.

"Тому для більш вигідного координації дії Верховної Ради і уряду створено міжфракційне об'єднання "Європейський вибір"... Ми буде робити все, для того щоб в поточному році задіяти всі необхідні можливості, і завершити переговори, і підписати угоду про асоційоване членство", - сказав А.Кінах.

Нагадаємо, сьогодні голова парламенту В.Литвин оголосив про створення у ВР міжфракційного об'єднання "Європейський вибір". "Співголовами об'єднання є народні депутати Анатолій Кінах та Іван Плющ", - заявив В.Літвін.