ua en ru

Обама вперше виступив на підтримку Клінтон на передвиборному мітингу

Обама вперше виступив на підтримку Клінтон на передвиборному мітингу Фото: Барак Обама

Президент поділився своїм досвідом ведення дебатів з колишньою першою леді

Президент США Барак Обама у вівторок вперше взяв участь у передвиборчому мітингу на підтримку екс-держсекретаря Хілларі Клінтон, яка буде офіційним кандидатом від Демократичної партії на виборах президента 8 листопада. Про це повідомляє BBC.


"Я знаходжусь тут, тому що я вірю в Хілларі Клінтон. Я хочу, щоб ви обрали її наступним президентом Сполучених Штатів", - сказав Обама.

Президент спочатку планував взяти участь у передвиборчому мітингу Клінтон ще в червні, але був змушений відкласти поїздку через теракт в Орландо (штат Флорида), де американець афганського походження Омар Матін розстріляв відвідувачів нічного клубу, убивши 49 і поранивши понад 50 осіб.

Повідомляється, що Північна Кароліна входить в число так званих коливних штатів, в яких позиції демократів і республіканців приблизно рівні і йде напружена боротьба за голоси виборців.

Обама вперше виступив на підтримку Клінтон на передвиборному мітингуФото: Хілларі Клінтон і Барак Обама

Обама вперше виступив на підтримку Клінтон на передвиборному мітингуФото: Обама приїхав підтримати Клінтон

Обама вперше виступив на підтримку Клінтон на передвиборному мітингуНагадаємо, співробітники Федерального бюро розслідувань допитали колишню держсекретар США і кандидата в президенти Хілларі Клінтон за використання нею приватної службової електронної пошти під час перебування на посаді.