ua en ru

Обама розповів, яку пораду дав Трампу після перемоги на виборах

Обама розповів, яку пораду дав Трампу після перемоги на виборах Фото: Барак Обама

Обама відзначив, що багато залежить від радників і команди Трампа

Президент США Барак Обама розповів, яку пораду дав обраному президенту США Дональду Трампу після перемоги на виборах. Про розмову з Трампом Обама заявив в ході останньої прес-конференції.

"Я не піду в деталі наших розмов з обраним президентом Трампом. Я запропонував йому щиро свої поради по внутрішніх справах і пояснив своє бачення, куди країна повинна рухатися. Можливо, при прийнятті рішень, він цим скористається, це треба запитати у нього", - заявив Обама.

Обама також відзначив, що багато залежить від радників і команди Трампа.

"Якщо він хоче зробити Америку великої, впевнений, він прийде до тих же висновків, що і я в свій час. Дуже багато залежить від його радників і команди, яка працює з ним", - додав Обама.

Крім того, Обама заявив, що найбільш конструктивною порадою Трампу було сформувати команду.

"Президентство - це командна робота твого кабінету, бути індивідуалістом не вийде. Важливо, щоб тобі правдиво і оперативно подавали інформацію. Моя сама конструктивна порада йому була - сформуй команду, яка буде з тобою сперечатися, давати достовірну інформацію - це запорука успіху", - заявив Обама.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на думку Обами, США повинні зберігати санкції проти Росії поки не припиниться вторгнення в Україну.