ua en ru

Обама пообіцяв Порошенко підтримувати Україну

Обама пообіцяв Порошенко підтримувати Україну Фото: Петро Порошенко та Барак Обама

США будуть і надалі підтримувати Україну, яка впроваджує реформи та продовжує шукати дипломатичне вирішення конфлікту

Президент Сполучених Штатів Америки (США) Барак Обама пообіцяв Президенту України Петру Порошенко і надалі підтримувати Україну. На цьому Обама наголосив у ході зустрічі з Порошенко, повідомляє прес-секретар Президента України Святослав Цеголко у Facebook.

"Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Сполучених Штатів Бараком Обамою в рамках заходів ООН. Президент Обама підтвердив підтримку України та зусиль Президента Петра Порошенка захистити територіальну цілісність і суверенітет України", - йдеться у повідомленні.

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Сполучених Штатів Бараком Обамою в рамках заходів ООН. ...

Posted by Святослав Цеголко on 28 сентября 2015 г.

Як зазначається, під час розмови Президент Обама наголосив що Сполучені Штати будуть і надалі підтримувати Україну, яка впроваджує реформи та продовжує шукати дипломатичне вирішення конфлікту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко зустрівся з Президентом Польщі Анджеєм Дудою. У ході зустрічі Дуда зазначив, що Польща є і залишатиметься надійним союзником України у відстоюванні суверенітету і територіальної цілісності, у реалізації проєвропейських реформ.