ua en ru

ВАТ "Турбоатом" уклало контракт на виготовлення обладнання для Камської ГЕС

ВАТ "Турбоатом" уклало контракт на виготовлення обладнання для Камської ГЕС № 15, 16, 17, 18, повідомляє прес-служба підприємства.
Згідно з контрактом "Турбоатом" проведе глибоку реконструкцію чотирьох гідротурбін типу Kaplan номінальною потужністю 21 МВт і діаметром робочого колеса 5 м. У номенклатуру устаткування увійдуть поворотно-лопатеві робочі колеса, направляючі апарати, включаючи нові кришки турбіни з регулюючим кільцем, нижні кільця, лопатки направляючих апаратів.
У результаті модернізації розрахункова потужність кожного гідроагрегату зросте з 21 МВт до 25 МВт, максимальна потужність складе 28 МВт, також підвищиться надійність, екологічна безпека, вібраційне стан і термін служби турбін.
В обсяг зобов'язань підприємства входить розробка проекту, шеф-монтаж, технічне керівництво пуско-налагоджувальними роботами і здача агрегатів в промислову експлуатацію.
Терміни поставки першої гідротурбіни - грудень 2011 р., другий - грудень 2012 р., третій - квітень 2013 р. і четвертої - серпень 2013 р.