ua en ru

ВАТ "Турбоатом" візьме участь в тендері по будівництву ГЕС у В'єтнамі.

ВАТ "Турбоатом" візьме участь в тендері по будівництву ГЕС у В'єтнамі. Таке рішення було ухвалене під час візиту делегації українських компаній по проектуванню і будівництву енергетичного обладнання до В'єтнаму, передає прес-служба ВАТ "Турбоатом".

В рамках візиту в Ханої відбулася зустріч заступника головного конструктора з гідротурбін ВАТ "Турбоатом" Віктора Єфименка з керівництвом в'єтнамської національної корпорації вугільно-мінеральної промисловості Vinacomin. Сторони обговорили питання співпраці в області енергетики. Зокрема, мова йшла про участь ВАТ "Турбоатом" в будівництві ГЕС Донг Най-5, де планується встановити дві гідротурбіни типу "Френсіс" одиничною потужністю 75 Мвт і діаметром робочого колеса 4,35 м. Vinacomin виступає замовником даного проекту.

Сьогодні вже розроблено технічне обґрунтування будівництва ГЕС і готується тендерна документація. Для участі в тендері, який відбудеться через три місяці, "Турбоатом" зі свого боку підготує відповідну техніко-комерційну пропозицію.