ua en ru

Нуланд і заступник голови МЗС РФ обговорили реалізацію мінських угод

Нуланд і заступник голови МЗС РФ обговорили реалізацію мінських угод Фото: Вікторія Нуланд

Нуланд і Карасін обговорювали проблеми імплементації домовленостей мінських

Заступник державного секретаря США Вікторія Нуланд і заступник міністра закордонних справ Росії Григорій Карасін під час телефонної розмови обговорили реалізацію мінських угод. Про це повідомляє прес-служба російського МЗС.

"22 липня відбулася телефонна розмова статс-секретаря - заступника міністра закордонних справ Російської Федерації Р. Б. Карасіна з заступником держсекретаря США Ст. Нуланд. В ході бесіди були обговорені проблеми, пов'язані з реалізацією мінських домовленостей щодо врегулювання кризи в Україні", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше за ініціативою американської сторони відбулася телефонна розмова між главою МЗС РФ Сергієм Ларовым і держсекретарем США Джоном Керрі.

"З російської сторони була підкреслена важливість активного впливу на процес виконання Комплексу заходів" від 12 лютого ц. р. з тим, щоб не допускати відходу від узятих у його рамках зобов'язань, перш за все в тому, що стосується необхідності прямого діалогу Києва з Донецьком і Луганськом", - сказали тоді в МЗС Росії.