ua en ru

Януковичу запропонували три варіанти відеозв'язку з судом в Києві, - ГПУ

Януковичу запропонували три варіанти відеозв'язку з судом в Києві, - ГПУ Фото: Віктор Янукович

Українська сторона надала Януковичу всі можливості для участі в суді

Оболонський районний суд Києва надав екс-президенту України Віктору Януковичу три варіанти відеозв'язку з судом. Про це з посиланням на представника держобвинувачення в суді, прокурора Руслана Кравченка повідомила в Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Оболонський районний суд Києва надав екс-президенту Віктору Януковичу три варіанти відеозв'язку з судом, де б він не знаходився в момент судового засідання. Відповідний лист-роз'яснення направлено адвокатам екс-президента", - зазначив Кравченко.

Також повідомляється, що участь Януковича у підготовчому судовому засіданні передбачено не через міжнародну правову допомогу, тому немає необхідності суду звертатися в державні органи РФ.

"Своїм рішенням Оболонський райсуд Києва дав можливість екс-президенту "не причепитися" до будь-якого з російських судів, ні яких-небудь інших органів. Янукович не раз заявляв про своє бажання брати участь у судовому процесі... На сьогоднішній день йому надані всі можливості брати участь у суді 18 травня по відеозв'язку, де б він не знаходився. Все тепер залежить від сторони захисту", - додав Кравченко.

Представник державного обвинувачення в суді, прокурор Військової прокуратури України Руслан Кравченко: Оболонський райо...

Опубліковано Ларисою Сарган 11 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше військова прокуратура назвала імена чиновників, які проходять свідками по справі Януковича.