ua en ru

Янукович хоче виступати в суді лише в порядку міжнародної правової допомоги, - адвокат

Янукович хоче виступати в суді лише в порядку міжнародної правової допомоги, - адвокат Фото: Віктор Янукович (з відкритих джерел)

Захист стверджує, що суд не хоче слухати Януковича

Екс-президент України Віктор Янукович виступатиме з останнім словом в суді лише в порядку міжнародної правової допомоги. Про це в коментарі РБК-Україна розказав адвокат Віктора Януковича Олександр Горошинський.

Зазначимо, Оболонський суд на минулому засіданні відмовив стороні захисту по справі щодо держзради Віктора Януковича у частині про виступ в суді в порядку міжнародної правової допомоги.

"Він готовий виступати в порядку міжнародної правової допомоги. Суд це ж …сьогодні відмовив, завтра задовольнив. Він виступатиме тільки так, тільки в порядку міжнародної правової допомоги. Я сказав, що якщо суд готовий піти по цій процедурі, то цю правову допомогу можна реалізувати протягом півтора місяця. Якщо суд направить запит, то це можна швидко організувати. Але суд не хоче слухати Януковича", - сказав адвокат.

Нагадаємо, 24 вересня Януковичу призначили час явки до суду у справі про держзраду. Головуючий у даній справі суддя Владислав Дев'ятко зазначив, що крайній термін явки на судове засідання - 10:00 година 12 жовтня 2018 року.