ua en ru

Новий Nissan Almera обзавівся переліком комплектацій

У Мережі з'явилася інформація про комплектаціях майбутньої новинки компанії Nissan - моделі Almera, яку збирають на волзькому автомобільному підприємстві.

У базовій комплектації Welcome нова модель Almera отримає подушки безпеки водія і переднього пасажира, ABS, гідропідсилювач керма, передні електросклопідйомники і 15-дюймові сталеві диски.

Наступний варіант виконання Comfort буде доповнено центральним замком з дистанційним управлінням, бортовий комп'ютер, сидіння водія з регулюванням по висоті, підігрівом передніх сидінь, бічними дзеркалами з електроприводом і підігрівом, хромованими ручками дверей і протитуманними фарами, повідомляє "Автосреда".

У список найбільш оснащеної комплектації Tekna, крім усього перерахованого вище обладнання для версії Comfort, також увійдуть електросклопідйомники задніх дверей, кондиціонер, аудіосистема 2DIN з MP3-плеєром і Bluetooth, 4 динаміка, шкіряна обробка керма і 15-дюймові легкосплавні диски.

Додатково можна буде замовити навігаційну і мультимедійну систему Nissan Connect з 5-дюймовим сенсорним дисплеєм, CD-програвачем, підтримкою MP3 і WMA, USB-роз'ємом, 6 динаміками і Bluetooth.

Офіційно вартість Almera поки не відома, проте, за попередніми даними, базова версія обійдеться в 430 000 рублів ($14 000).