ua en ru

Новий Hyundai Accent: стали відомі комплектації

Новий Hyundai Accent: стали відомі комплектації

У квітні у всіх офіційних дилерських центрах компанії «Хюндай Мотор Україна», дистриб'ютора автомобілів всесвітньо відомого бренду Hyundai, пройдуть ознайомчі презентації седана Hyundai Accent нового покоління. Першими цю модель побачать кияни і гості столиці, а потім передпродажні прем'єри відбудуться в інших містах України. А вже зараз потенційні покупці можуть ознайомитися з комплектаціями автомобіля.

Офіційні продажі Hyundai Accent нового покоління в дилерській мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна» стартують в квітні 2017 року. Основні зміни в новому Accent торкнулися дизайну, габаритів, лінійки моторів і трансмісій, а також опцій, список яких був істотно розширено порівняно з автомобілем попереднього покоління. В Україні автомобіль буде продаватися в чотирьох комплектаціях – Active, Active+, Comfort і Elegance.

Розширений список опцій. Новий Hyundai Accent буде доступний з унікальними для свого класу опціями. Серед них: шість подушок безпеки, система моніторингу тиску в шинах камера заднього виду з динамічною розміткою траєкторії, обігрів форсунок склоомивачів, обігрів лобового скла, підігрів задніх сидінь, запуск двигуна кнопкою, функція дистанційного відкриття багажника Smart Trunk, сучасна мультимедійна система з 7-дюймовим екраном, навігацією і підтримкою мобільних інтерфейсів Apple CarPlay і Android AUTO, і багато іншого

Вже в базовій комплектації доступні дві подушки безпеки, кондиціонер, система утримання при старті на підйомі Hill Assist Control, ESP, VSM та інші опції, з якими можна ознайомитися на сторінці моделі на сайті «Хюндай Мотор Україна».

Абсолютно новий дизайн. Четверта генерація Hyundai Accent (HC) отримала абсолютно новий гармонійний, в міру агресивний і елегантний дизайн екстер'єру та інтер'єру. Передня частина автомобіля прикрашена новими гратами радіатора Cascading Grille, яка інтегрована в став більш спортивним і значним передній бампер з клиноподібними бічними нішами з хромованими вставками, в яких розташовані нові протитуманні ліхтарі. Фари головного світла автомобіля отримали більш витончену форму, оснащуються вбудованими світлодіодними денними ходовими вогнями і функцією статичного освітлення поворотів. Профіль кузова знайшов більш динамічні форми, а задня частина автомобіля може похвалитися абсолютно новою кришкою багажника, заднім бампером зі стильною накладкою контрастного кольору в зоні дифузора і задніми ліхтарями оригінальної форми зі світлодіодним оптикою.

Конструктори бренду змінили архітектуру салону, встановили нові крісла з більш вираженою бічною підтримкою і використовували в оздобленні інтер'єру більш якісні і зносостійкі матеріали. Істотно змінилися робоче місце водія: тут з'явилася абсолютно нові приладова панель, рульове колесо, а центральна консоль повернена до водія для зручності користування всіма функціями кліматичної та мультимедий ної систем автомобіля.

Збільшені габарити. Порівняно з Hyundai Accent попереднього покоління, довжина кузова нової моделі збільшилася на 30 мм (до 4405 мм), при цьому передній звис зменшився на 10 мм (до 830 мм), а задній став довшим на 10 мм (до 975 мм). Ширина кузова теж зросла – на 29 мм (до 1729 мм), а висота залишилася колишньою – 1470 мм. Збільшена на 30 мм, до 2600 мм, колісна база дозволила забезпечити більше простору в салоні автомобіля, а також – збільшити корисний об'єм багажного відділення з 470 до 480 літрів.

Вдосконалена конструкція кузова і підвіски. Зміст в структурі кузова нового Hyundai Accent високоміцних і особливо високоміцних сталей зросла до 52%, що дозволило підвищити жорсткість кузова на кручення і поліпшити керованість і безпеку автомобіля.

Інженери компанії внесли зміни в конструкцію задньої підвіски моделі: тут встановлена напівзалежна торсіонна балка, змінений кут установки задніх амортизаційних стійок, що позитивно позначилося на комфорті і керованості автомобіля.

У всіх комплектаціях Hyundai Accent нового покоління оснащується електропідсилювачем керма, що дозволило поліпшити маневреність моделі порівняно з попередньою генерацією.

altaltalt

Модернізована моторна гамма і коробки передач. В Україні нова генерація Accent буде оснащуватися двома чотирициліндровими бензиновими моторами. Абсолютно новий двигун сімейства Kappa об'ємом 1.4 літра розвиває потужність в 100 л. с. і володіє максимальним обертовим моментом 132.4 Н·м. Модернізований мотор сімейства Gamma об'ємом 1.6 літра має потужність 123 к.с. і максимальний крутний момент 150.7 Н·м.

На зміну коробок передач 5 МТ і 4АТ, з якими працював двигун об'ємом 1.4 літра попереднього покоління моделі, прийдуть сучасні 6-ступінчасті механічні та автоматичні трансмісії. Ці ж коробки передач будуть працювати в парі з 1.6-літровим бензиновим мотором.

Завдяки установці нових двигунів і трансмісій, новий Hyundai Accent став більш економічним: комбінований витрата палива для моделі з двигуном 1.4 літра становить 5.7 л/100 км (6.4 л/100 км – для АКПП), а для мотора об'ємом 1.6 літра – 6.0 л/100 км (6.7 л/100 км – для АКПП).