ua en ru

TetaRise - перша блокчейн платформа бронювання готелів

TetaRise - перша блокчейн платформа бронювання готелів

12 жовтня 2017 року команда TetaRise представила свій проект на одній з найбільших блокчейн конференцій Blockchain Conference Kiev. Ми сподівалися безпосередньо поспілкуватися з представниками спільноти та інвесторами, в рамках підготовки до виходу на Pre ICO.

Результат більш ніж успішним - величезну увагу до проекту TetaRise журналістів і експертів. Ми отримали важливий досвід, додаткову менторскую підтримку і перших інвесторів на етапі закритого Pre Sale.

Ключові моменти виступу СЕО Юрія Мирошина на конференції:

- Проведення презентації проекту TetaRise. Створення першої платформи бронювання готелів з можливістю оплати за криптовалюту, без або з використанням фіатних грошей

- Додатковою перевагою рішення на технології блокчейн, служить 5% повернення коштів з кожного проведеного клієнтів бронювання. Це забезпечує реальну перевагу платформи, перед конкурентами

-Спілкування з аудиторією і відповіді на питання публіки, журналістів, експертів

Що нового робить TetaRise?

1. Платформа дозволяє бронювати готелі, апартаменти і приватне житло, так як ми бронюємо його сьогодні на booking.com або airbnb.com. Ціни на конкретний готель і на цих платформах, і на TetaRise однакові. Однак, ми повертаємо клієнтам 5% від кожної броні, роблячи відпочинок дешевше на цю суму.

Чому сьогоднішні платформи не можуть цього зробити в рамках існуючої моделі і використання фіатних грошей? Цьому сприяють 2 причини: технічна і фінансова.

Онлайн-платформи не взаємодіють безпосередньо з кредитними картами клієнтів. Але навіть якщо отримають таку можливість, вартість кожної фіатной транзакції + накладні витрати можуть перевищити розмір повернення 5% по кожній броні.

TetaRise робить повернення у власних токенах на криптовалютный гаманець клієнта, прив'язаний до особистого кабінету. І не несе ніяких витрат, крім комісії за переказ грошей з одного криптовалютного гаманця на інший.

2. Платформа дозволяє оплачувати будь-який готель за криптовалюту, без необхідності переведення її в фіатні гроші і втрати на виведенні і комісіях 3%-10% від даної суми

Інформація про розміщення токенів TetaRise

Розміщення токенів буде проходити в 2 етапи.

Pre ICO 15.11-05.12 планується зібрати 500.000$

ICO 15.01-15.02 планується зібрати 10.000.000$

За станом на 15 листопада 2017 року, в рамках закритого Pre Sale вже розподілено токенів на 270.000$.

Токени TetaRise будуть використані для взаєморозрахунків між клієнтами і готелями усередині платформи. Їх можна буде продавати і купувати на криптовалютных біржах. 50% всієї одержуваної TetaRise прибуток розподілятиметься пропорційно серед власників квитків.

TetaRise займається реальним бізнесом, генеруючим великий грошовий потік. Бізнес модель проста і зрозуміла для всього блокчейн співтовариства. На ринку є величезний попит і ми задовольняємо його. Слідкуйте за свіжими релізами.