ua en ru

Порошенко призначив Самардака головою Запорізької ОДА

Порошенко призначив Самардака головою Запорізької ОДА Григорій Самардак

Президент України Петро Порошенко призначив головою Запорізької обладміністрації Григорія Самардака, який раніше виконував обов'язки першого першого заступника губернатора. Текст відповідного указу № 201/2015 від 6 квітня 2015 р. оприлюднений на сайті глави держави.

Як повідомляє корреспондет РБК-Україна, нового губернатора представив перший заступник глави Адміністрації Президента Віталій Ковальчук.

"Багато хто з вас добре мене знають. Я такий самий запорожець, як і всі присутні тут. Саме тому бути назначеним головою Запорізької облдержадміністрації для мене не тільки престижно. Я чудово розумію, яка колосальная відповідальність лягає на мене", - сказав Самардак під час урочистого представлення його на новій посаді.

Порошенко призначив Самардака головою Запорізької ОДА

Представлення Григорія Самардака

Варто відзначити, що Самардак народився 10 серпня 1971 р.в Донецьку. Після закінчення Донецького комерційного інституту отримав спеціальність економіст-організатор.

Нагадаємо, місце голови Запорізької ОДА було вакантне з 26 березня, після того, як з цієї посади був звільнений Валентин Резніченко, призначений дніпропетровським губернатором.