ua en ru

Новій поліції довіряють 44% населення, - Аваков

Новій поліції довіряють 44% населення, - Аваков Фото: Арсен Аваков

За словами Авакова, реформа структури, це не стільки реформа структури, скільки реформа відносин

Новій поліції в Україні довіряють 44% населення. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час урочистого випускного офіцерів Національної академії внутрішніх справ у п'ятницю, 17 червня, передає корреспондетн РБК-Україна.

"Близько 44% населення довіряють новій поліції, і, значить автоматично довіряють вам", - сказав Аваков випускникам академії.


"Сьогодні перший раз, коли ми вручаємо пагони новим поліцейським і тут дуже важливо зрозуміти, що реформа структури, це не стільки реформа структури, скільки реформа відносин. Реформа того, що в головах у цих офіцерів, у цих нових полицейсих, які выйдуть на вулицю і приступлять до своєї служби", - додав Аваков.

Крім того, на урочистостях була присутня голова Національної поліції України Хатія Деконаїдзе.

"Ми дуже багато говоримо з вами, з ректором, з усіма, про подальші кроки. Я вам скажу, що наша єдина трансформація - це ментальна трансформаия, і я сподіваюся, що ви прийдете на нашу поліцію, цю трансформацію вже пройшовши",- додала вона.

Нагадаємо, раніше голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе відправила у відставку головного поліцейського Миколаївської області Віталія Гончарова.