ua en ru

Новорічні "Ялинки" у Києві пройдуть з 2 по 12 січня 2014 року

Новорічні "Ялинки" у Києві для дітей і дорослих в честь святкування Нового року та Різдва пройдуть у Києві з 2 по 12 січня 2014 року. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Новорічні програми для дітей і дорослих в честь святкування Нового року та Різдва пройдуть у Києві з 2 по 12 січня 2014 року. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

У святкові дні найбільше хочеться порадувати близьких, а для дітей це свято особливе, тому спеціально для них в Києві пройдуть новорічні програми:

У будівлі Національного цирку України: 5 і 11 січня 2014 р. пройде "Новорічна розвага".

Національний палац мистецтв "Україна": з 4 по 10 січня 2014 р. відбудеться "Головна Ялинка України".

ДК КПІ: 2, 3, 4, 5 січня 2014 р. пройде "Новорічні пригоди в Країні Чудес".

Музей авіації Жуляни: 3, 4,5, 6 січня 2014 р покажуть програму "Новорічний міжгалактичну подорож 2014".

Київський дельфінарій "Немо": з 6 по 12 січня 2014 р. - "Новий Рік в Дельфінарії".

Будинок Художника: 5, 6, 7, 8 січня 2014 р. пройде програма "Новорічні чудеса барона Мюнхаузена та Діда Мороза".

Київський палац спорту: 4, 5 січня 2014 р. покажуть циркову виставу з програмою "CirkAfrika"

Grand Ballroom Intercontinental Kyiv 5 січня 2014 р. пройде 3D-шоу "Легенди Нарнії. Продовження ".

Готель Premier Palace: 3,4,5 січня 2014 р. покажуть "Різдво з Пеппі".

Будинок Художника 6,7 січня 2014 р. для дітей пройде "Маша і Ведмідь. Алле-оп! Новий рік!.

Також у новорічні свята для великих компаній і сімейних вечорів підготовлені і інші заходи:

У "Парку Київська Русь" з 3 по 7 січня проведуть театралізовані постановки, обрядові дійства, кінно-трюкові шоу, бої на сніжки і безліч розваг, веселощів і жартів.

5 і 7 січня в "Мамаєвій Слободі" вже вшосте відбудеться Міжнародний фестиваль "Країна мрій Різдвяна", яку проводить Олег Скрипка. Гостей свята чекають: велика концертна програма, вертепи та колядки від учасників, святковий ярмарок, майстер-класи від народних майстрів, зірковий Вертеп, конкурс крижаних фігур, козацький куліш, катання на конях та санчатах, і інші зимові розваги для дітей і дорослих.

Також з 1 по 5 січня можна буде відправитися на автобусну екскурсію по Києву "Вогні нічного міста" та відвідати основні визначні пам'ятки столиці, побачити ті будівлі, які додатково підсвітять на честь свята, а також прикрашені ілюмінацією вулиці.

Крім цього, у творчому просторі " Часопис", в переддень Різдва можна, прийшовши на майстер-клас, навчитися робити святкові пряникові свічники.

При цьому, любителів байків, а також поціновувачів душевної атмосфери чекають в байк рок-н-ролл клуб "Route 66". У ці дні всіх порадують своїм звучанням групи: "Рифи", "Партизанські витівки" (3 січня) і "The пудінг" (4 січня).

У київському театрі ім. І. Франка 5, 8 і 10 січня відбудеться показ вистави "Попелюшка".

Також відсвяткувати Різдво 7 січня 2014 в автентичній атмосфері українського села і запрошує Національний музей народної архітектури та побуту "Пирогово".