ua en ru

Новорічне звернення Порошенко: онлайн-трансляція

Новорічне звернення Порошенко: онлайн-трансляція Фото: Петро Порошенко вітає громадян України з Новим роком

Петро Порошенко виступає з традиційним новорічним зверненням до українців

Президент України Петро Порошенко в ніч з 31 грудня 2015 року на 1 січня 2016 року виступає із новорічним зверненням до жителям України.

Початок звернення запланований на 23:55 31 грудня 2015 р., за п'ять хвилин до Нового року.

Дорогі, рідні українці!Ми вистояли та зберегли країну. Стали мудрішими та сильнішими. Ми вистояли – щоб перемогти! По...

Опубликовано Петро Порошенко 31 декабря 2015 г.

Зазначимо, минулого року Порошенко виголосив привітання з Новим роком кримськотатарською, російською та українською мовами.

Напередодні 2015 р., звертаючись до українців, президент піднімав теми майбутніх реформ в країні, в тому числі спрямованих на євроінтеграцію, і висловлював надію на перемогу українського народу у війні за свою країну.

Сьогодні ж українців з Новим роком вже привітав прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

"Минув рік. Рік наших спільних переживань, спільних успіхів, боротьби і перемоги. Рік нашого поступу вперед. Кожен наступний рік - це рік сподівань і мрій, рік впевненості в майбутньому. Найбільша цінність України - це ми, українці, це наші родини, наші батьки і діти. Любіть одне одного, підтримуйте одне одного, вірте в наш успіх, і він обов'язково настане. З Новим роком та Різдвом Христовим! Хай Бог береже Україну і наші родини", - сказав Яценюк.