ua en ru

Нового главу передвиборної кампанії мільярдера Трампа звинуватили в антисемітизмі

Нового главу передвиборної кампанії мільярдера Трампа звинуватили в антисемітизмі Фото: Дональд Трамп

Раніше він вже звинувачувався в домашньому насильстві

Стівена Беннона, нещодавно призначеного виконавчим директором виборчої кампанії кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, звинуватили в антисемітизмі. Про це повідомляє телеканал NBC.


Наголошується, що колишня дружина Беннона дала свідчення про те, що чоловік нерідко дозволяв собі різкі висловлювання антисемітського характеру. Він, зокрема, заявляв, що "не любить євреїв" і "не хоче віддавати дочок у школу", де навчаються послідовники іудаїзму. Особистий прес-секретар Беннона Олександра Прип відкинула ці звинувачення, заявивши, що той "ніколи не вимовляв нічого подібного".

Повідомляється, що Беннону в середині 1990-х років були пред'явлені звинувачення в домашньому насильстві. Як зазначалося в документах суду, Беннон під час сварки з тодішньою дружиною застосував по відношенню до неї фізичну силу та погрожував розправою. Саме той випадок став причиною того, що дружина подала на розлучення. Беннон не визнав свою провину, а після того, як його дружина не з'явилася на судове засідання, справу було припинено.

Крім того, минулого тижня через скандал з посади керівника штабу мільярдера пішов Пол Манафорт, якому приписали зв'язки з колишнім президентом України Віктором Януковичем.

Нагадаємо, Дональд Трамп, виступаючи в Айові, заявив, що його головним пріоритетом у разі перемоги на виборах стане депортація нелегальних іммігрантів, які вчинили злочини на території США.