ua en ru

Трамп пообіцяв депортувати нелегальних іммігрантів

Трамп пообіцяв депортувати нелегальних іммігрантів Фото: Дональд Трамп знову зробив заяву про нелегалів

Кандидат у президенти США запропонував створити систему обліку, що запобігає доступу нелегалів до соцвиплат

Кандидат на пост президента США від Республіканської партії мільярдер Дональд Трамп, виступаючи в Айові, заявив, що його головним пріоритетом у разі перемоги на виборах стане депортація нелегальних іммігрантів, які вчинили злочини на території США. Про це повідомляє BBC.

"Ці міжнародні банди і картелі залишаться в минулому. З їх правлінням, заснованим на терорі, буде покінчено", - сказав Трамп.


Він пообіцяв, що в разі його перемоги буде розроблена система відстеження в'їзду-виїзду іноземців, що дозволить оперативно виявляти тих, чия віза закінчилася, і видворяти їх із країни.

Трамп також запропонував створити національну електронну систему обліку, яка запобігатиме доступу нелегалів до соціальних виплат та допомоги.

Кандидат від республіканців знову нагадав, що збирається побудувати стіну на кордоні з Мексикою, щоб припинити нелегальну міграцію в США з цієї країни.

Нагадаємо, кандидат на пост президента США від Демократичної партії Хілларі Клінтон виступила з промовою проти свого конкурента-республіканця Дональда Трампа, звинувативши його в расизмі.