ua en ru

У Новоазовську на суботнику стався вибух, є загиблий і поранені, - розвідка

У Новоазовську на суботнику стався вибух, є загиблий і поранені, - розвідка Фото: у Новоазовську сталася трагедія на суботнику

В результаті інциденту загинула жінка, поранено ще не менше чотирьох людей

В окупованому Новоазовську Донецької області на суботнику, в якому брали участь учні місцевої музичної школи, стався вибух, в результаті якого загинула жінка, поранення отримали ще не менше чотирьох осіб. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони у Facebook.

"Безконтрольність зберігання зброї і боєприпасів у з'єднаннях та частинах 1, 2 АК ЗС РФ на території ДНР/ЛНР призводить до зростання кількості жертв серед цивільного населення. Під час прибирання учнями музичної школи території поблизу хлібного заводу в н. п. Новоазовськ, в результаті підриву гранати, загинула одна людина і як мінімум четверо отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, за даними сепаратистських ресурсів, інцидент стався в районі Новоазовська, коли мирні жителі наводили порядок у лісопосадці, де спрацював вибуховий пристрій. В результаті події загинула жінка 1972 року народження, поранення отримали ще сім осіб.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької, Луганської областей станом на 6 квітня У з'єднання об'єднаннях і частина...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 6 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі у ДТП загинув російський військовий.