ua en ru

В Новоазовську через п'яного військового РФ загинула вагітна жінка та її чоловік, - розвідка

В Новоазовську через п'яного військового РФ загинула вагітна жінка та її чоловік, - розвідка Фото: у Новоазовську через п'яного військового РФ загинула вагітна жінка та її чоловік

П'яний військовослужбовець РФ не впорався з керуванням автомобіля

У результаті дорожньо-транспортної пригоди, спричиненої п'яним військовослужбовцем РФ 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, загинула вагітна жінка та її чоловік. Про це повідомляє Головне управління розвідки міністерства оборони України на сторінці у Facebook.

"5 квітня ц.р. військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, у стані алкогольного сп’яніння, на легковому автомобілі перевищив швидкість і, не справившись з управлінням, скоїв зіткнення з іншим автомобілем. Внаслідок аварії загинув водій цивільного автомобіля і його вагітна дружина", - йдеться в повідомленні розвідки.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької, Луганської областей станом на 6 квітня У з'єднання об'єднаннях і частина...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 7 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу в результаті підриву на власних мінах загинуло чотири російських військовослужбовця. Про це повідомляє Головне управління розвідки міністерства оборони України.

Так, на власних мінних загородженнях підірвалися чотири військовослужбовців 1 АК ЗС РФ (по двоє військовослужбовців зі складу 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) і 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк).