ua en ru

В Новоазовську між російськими бойовиками сталася сутичка, є загиблі, - розвідка

В Новоазовську між російськими бойовиками сталася сутичка, є загиблі, - розвідка Фото: російські бойовики на Донбасі

За даними розвідки, троє бойовиків убиті, ще 9 поранено

Внаслідок сутички між військовими батальйону морської піхоти 1 армійського корпусу та військовими Збройних сил Росії у Новоазовську 16 січня трьох людей було вбито та дев’ятьох поранено. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

У відомстві зазначають, що з прибуттям до Новоазовського району Донецької області підрозділу спеціального призначення з Донецька та жорстоким поводженням із застосуванням фізичного впливу у відношенні до військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 армійського корпусу. Серед останніх значно збільшилась кількість бажаючих перевестись до інших з’єднань і частин російських окупаційних військ.

Також розвідка повідомляє, що у 6 окремому мотострілецькому полку (Кадіївка) 2 армійського корпусу зафіксовано до 80 військовослужбовців, які самовільно залишили свої підрозділи.

"Реальна кількість дезертирів у полку значно більша. З метою приховання даного факту від російського окупаційного командування командиром 6 омсп прийнято рішення при підготовці зведень вказувати дезертирів як такими, що перебувають у відпустках або звільнені зі служби", - пишуть у відомстві.

Обстановка в районі проведення АТО станом на 17 січня Незважаючи на посилення заходів російським окупаційним командува...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 17 січня 2017 р.

Нагадаємо, за даними розвідки між підрозділами РФ в Новоазовську виникла сутичка, 20 людей постраждало.