ua en ru

Між підрозділами РФ в Новоазовську виникла сутичка, 20 людей постраждало, - розвідка

Між підрозділами РФ в Новоазовську виникла сутичка, 20 людей постраждало, - розвідка Фото: російські бойовики на Донбасі

Між військовими морської піхоти з місцевого населення та військовими ЗС РФ виникли сутички

Між військовослужбовцями 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти та підрозділом спеціального призначення 1 армійського корпусу(Донецьк) Збройних сил Росії виникли сутички в окупованому Новоазовську. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Внаслідок конфлікту було травмовано 20 осіб з морської піхоти, двоє знаходяться у важкому стані. Їх доставлено в районну лікарню Новоазовська.

Раніше для посилення контролю та підтримання належної військової дисципліни серед військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти в Новоазовськ направлено підрозділ спеціального призначення зі складу 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. Даним підрозділом на території Новоазовського району встановлено блокпости, на яких здійснюється перевірка військових та цивільних осіб. 14 січня між військовими морської піхоти з числа місцевого населення та військовими підрозділу спеціального призначення ЗС РФ виникли сутички.

Також розвідка повідомляє, що продовжуються випадки дезертирства військовослужбовців супротивника.

"15 січня двоє військовослужбовців зі складу артилерійського підрозділу 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ залишили передові позиції та перебувають у розшуку", - відзначають в розвідці.

Обстановка в районі проведення АТО станом на 16 січня Для посилення контролю та підтримання належної військової дисцип...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 16 січня 2017 р.

Нагадаємо, на окупованих територіях готуються провокації по дискредитації українських спецслужб.