ua en ru

Новачку "Динамо" Піварічу наклали 14 швів

Новачку "Динамо" Піварічу наклали 14 швів Фото: Йосип Піваріч (fcdynamo.kiev.ua)

Футболіст знаходиться в розташуванні збірної Хорватії

Захисник київського "Динамо" Йосип Піваріч розповів про своє самопочуття після травми, яку він отримав 20 серпня в матчі української Прем'єр-ліги зі "Сталлю". Про це повідомляються Sportske Novosti.

"Мені наклали на голові 14 швів, оскільки довжина розтину - 10 сантиметрів. Тренер Хацкевич відпустив мене додому, тому я і так би не зміг зіграти проти Маріуполя, якби не було перенесення. Був вражений, як взагалі таке могло статися. Тепер треба дочекатися, коли виростуть волосся - тоді рана буде не так помітна. Ну а мені знімуть шви вже в середу", - сказав гравець.

Хорватський футболіст сподівається, що зможе зіграти за свою збірну в найближчих матчах.

"З четверга я приступив до тренувань, але, звичайно, виключав роботу головою. Подивимося, як я буду себе почувати після того, як знімуть шви: якщо не зможу повноцінно працювати головою з м'ячем, то, звичайно, в матчах з Косовим і Туреччиною я не зіграю", - додав Піваріч.

У дебютному матчі за "Динамо" Йосип провів на полі всього вісім хвилин, отримавши пошкодження після зіткнення головами з суперником. Ціною розбитої голови хорват не дав супернику завдати удару по воротах "біло-синіх".

Нагадаємо, раніше захисник "Динамо" Йосип Піваріч заявив, що запам'ятає свій дебют за київський клуб на все життя.