ua en ru

Уночі бойовики поновили обстріли Майорська та Зайцевого

Уночі бойовики поновили обстріли Майорська та Зайцевого Фото: у зоні АТО

Протягом минулої доби бойовики 55 разів порушували перемир'я

З настанням сутінок бойовики поновили інтенсивні обстріли із гранатометів і мінометів позицій українських військових в Майорську та Зайцевому у Донецькій області. Про це повідомляє пресс-центр АТО в Facebook.

На околицях Донецька по опорних пунктах антитерористичних сил в Пісках, Опитному та Авдіївці окрім гранатометів, та стрілецької зброї вівся вогонь з мінометів калібру 82-мм.

Неподалік Красногорівки по укріпленнях сил АТО стріляли з мінометів та великокаліберних кулеметів.

Дедалі частіше для обстрілу українських позицій застосовуються міномети.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 03 лютого 2016 року:Банди кремлівських найманців не припиняють ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Tuesday, 2 February 2016

Загалом протягом минулої доби бойовики 55 разів порушували умови перемир'я.

Нагадаємо, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ підтвердила застосування важкого озброєння бойовиками у Зайцевому в Донецькій області.

"Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ стурбована розвитком подій в Зайцево. Ми знаходимося в Зайцево як на територіях, які підконтрольні уряду, так і на підконтрольних територіях майже щодня. У минулу суботу, коли наш патруль перебував у Горлівці, наш патруль чув близько 46 вибухів у проміжку 30 хвилин, а також 160 черг з великокаліберного кулемета, які виходили з напряму Погоди", - повідомив перший заступник голови СММ ОБСЄ Олександр Хуг.