ua en ru

"Нічні вовки" вирушили в мотопробіг по ЛНР

"Нічні вовки" вирушили в мотопробіг по ЛНР Фото: Нічні вовки

Після автопробігу відбудеться концерт "за участю зірок вітчизняного року"

Байкери мотоклубу "Нічні вовки" вирушили в мотопробіг на території самопроголошеної "Луганської народної республіки". Вранці колона мотоциклістів стартувала з естакади в районі залізничного вокзалу Луганська, передає сепаратистське видання "Луганський інформаційний центр".

Організатори зазначають, що спочатку колона вирушить у Новосвітлівку до Свято-Покровського храму, потім відвідає музей "Молода гвардія" в Краснодоні. На зворотному шляху байкери планують заїхати в Луганський аеропорт, де для них буде організована польова кухня, а потім вирушать до пам'ятника "Комбатові", розташованому на трасі Луганськ-Лисичанськ перед поворотом на Слов'яносербськ.

Як зазначається, після автопробігу, на базі мотоклубу "Нічні вовки Донбас" відбудеться концерт "за участю зірок вітчизняного року".

Нагадаємо, раніше російський уряд Севастополя виділив Молодіжної автономної некомерційної організації "Нічні вовки" 227 га землі під розміщення "багатофункціонального спортивно-патріотичного центру екстремальних видів спорту".