ua en ru

Ніч в Луганську прикордонники провели в очікуванні нападу, але без стрілянини, - Держприкордонслужба

Увечері 2 червня терористи поступово почали покидати позиції поблизу Луганського прикордонного загону, а прикордонники перебували в очікуванні нічного штурму і в готовності відбити атаки бойовиків.

Увечері 2 червня терористи поступово почали покидати позиції поблизу Луганського прикордонного загону, а прикордонники перебували в очікуванні нічного штурму і в готовності відбити атаки бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби. Спостерігалося деяке затишшя, проте періодично здійснювалися постріли з снайперських позицій.

"Певну кількість терористів залишилося на своїх позиціях. Охоронці кордону спостерігали їх передислокації невеликими групами і зміна точок обстрілу снайперами. Проте ніч минула без застосування зброї. Проте вже вранці були помічені особи, які вели спостереження за розташуванням прикордонного підрозділу та діями прикордонників. Крім того знову почали з'являтися озброєні особи і так звані "козаки". Це може свідчити про підготовку до нового штурму", - заявили в Держприкордонслужбі.

Згідно з повідомленням, зараз в Луганському загоні проводиться робота по зміцненню території і вогневих позицій.

"В даний час можна констатувати про 8 поранених військовослужбовців. З боку нападників остаточне кількість поранених і вбитих невідомо, попередньо йшлося про 8 і 5 відповідно", - зазначили в службі.

Нагадаємо, вчора в Луганську прикордонники близько 17 годин своїми силами відбивали атаки терористів. В рамках взаємодії на допомогу прикордонникам прямували винищувачі сил АТО, проте вести прицільний точковий вогонь в місті вони повноцінно не змогли.