ua en ru

Ніч у Донецьку пройшла без активних військових дій, з ранку чути вибухи, - мерія

Ніч у Донецьку пройшла без активних військових дій.

Ніч у Донецьку пройшла без активних військових дій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької міської ради.

"З 4 ранку 3 вересня, за повідомленнями жителів, у Петровському, Кіровському, Ленінському та Будьонівському районах було чути залпи і вибухи. Станом на 10.00 обстановка в місті зберігається напруженою. Але незважаючи на це в штатному режимі працюють всі комунальні служби", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, всі ключові об'єкти водопостачання та водовідведення працюють. З 9 годин ведуться ремонтні роботи в центрі міста на перетині вулиць Артема і 25-річчя РСЧА по усуненню пориву на магістральному водоводі діаметром 400 мм За вчорашній день аварійна служба водоканалу усунула 32 аварії на мережах водопостачання та 40 - на каналізаційних мережах.

В місті залишаються знеструмленими: частково селище Жовтневе, 10 багатоповерхових будинків і 3000 будинків приватного сектора в мікрорайонах Путилівка, Щегловка, Гілка, а також деякі мікрорайони в Кіровському та Петровському районах.

Громадський транспорт здійснює рух по автомагістралях міста згідно з графіками. Змін у маршрутах прямування немає. З причини серйозних пошкоджень контактної мережі не здійснюють рух тролейбуси №8.