ua en ru

Ніч на пункті пропуску "Краковець" минула спокійно, - Нацполіція

Ніч на пункті пропуску "Краковець" минула спокійно, - Нацполіція Фото: поліція на кордоні чекає приїзду Саакашвілі (прес-служба НПУ)

Жодних правопорушень або надзвичайних подій не зафіксовано

Протягом ночі правопорушень або надзвичайних подій навколо пункту пропуску "Краковець" на українсько-польському кордоні не зафіксовано. Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Зазначено, що поблизу пункту пропуску «Краковець» на українсько-польському кордоні розміщено наметове містечко учасників раніше заявленого масового заходу.

"На прохання низки народних депутатів, організаторів цієї акції та представників громадських організацій поліція здійснює посилену охорону публічної безпеки і порядку. Упродовж ночі на 10 вересня жодної інформації про правопорушення або надзвичайні події до підрозділів поліції не надійшло", - йдеться в повідомленні.

Нині, за даними відомства, на місці перебуває начальник поліції Львівської області Валерій Середа, а також керівники структурних поліцейських підрозділів. Правоохоронці продовжують нести службу, згідно з раніше розробленою розстановкою сил і засобів поліції.

altaltalt

Фото: правоохоронці на КПП "Краковець" (прес-служба НПУ)

Нагадаємо, напередодні увечері відбувся інструктаж сил поліції, залучених до охорони публічної безпеки і порядку на території поблизу прикордонного пункту пропуску "Краковець". Також повідомлялося, що поліцейські заступили на нічне патрулювання біля вказаного пункту пропуску.