ua en ru

Поліцейські заступили на нічне патрулювання біля пункту пропуску "Краковець"

Поліцейські заступили на нічне патрулювання біля пункту пропуску "Краковець" Фото: поліцейські на патрулюванні біля "Краковця" (facebook.com/mvs.gov.ua)

Поліцейські забезпечуватимуть публічний порядок і безпеку учасників масового заходу

Патрульні поліцейські і працівники Яворівського відділу поліції протягом ночі нестимуть службу біля пункту пропуску "Краковець" (Яворівський район Львівської області) на українсько-польському кордоні. Про це повідомила прес-служба МВС у Facebook.

Поліцейські забезпечуватимуть публічний порядок і безпеку учасників масового заходу, що там проводиться.

За попередньою інформацією, у неділю, 10 вересня, поблизу пункту "Краковець" очікується перебування близько трьох тисяч осіб.

"Поліцейських орієнтовано на чітке дотримання вимог законодавства, а також на швидке реагування і припинення правопорушень. Водночас Національна поліція закликає усіх учасників цього масового заходу дотримуватися закону, не порушувати правопорядок і бути взаємоввічливими", - зазначив заступник голови Нацполіції України Олександр Фацевич.

Поліцейські заступили на нічне патрулювання біля пункту пропуску #Краковець на Львівщині Протягом ночі там нестимуть с...

Опубліковано МВС України 9 вересня 2017 р.

Нагадаємо, Держприкордонслужба впровадила додаткові обмеження у зв'язку з можливими масовими політичними акціями на кордоні з Польщею.

Раніше колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі заявив, має намір повернутися з Польщі в Україну 10 вересня 2017 року через пункт пропуску "Краковець".