ua en ru

НКРЕКП зафіксувала перевитрати на майже 1,4 млрд при виробництві електроенергії

НКРЕКП зафіксувала перевитрати на майже 1,4 млрд при виробництві електроенергії Фото: Дмитро Вовк (facebook.com/nerc.gov.ua)

З виробництва теплової енергії зафіксована перевитрата на суму понад 5 млн гривень

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) зафіксувала перевитрата на майже 1,4 млрд при виробництві електроенергії. Про це йдеться в листі прем'єру Володимиру Гройсману, опублікованому головою НКРЕКП Дмитром Вовком в Facebook.

"В період з 14 березня 2017 по 10 квітня 2017 НКРЭКУ провела планову перевірку дотримання Державним підприємством "Національна енергогенеруюча компанія "Енергоатом", зокрема, умов та правил (ліцензійних умов) провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії", - йдеться в документі.

Згідно з результатами перевірки, з виробництва електричної енергії зафіксовано перевитрати за окремими статтями тарифу на загальну суму 1 369 700 000 гривень і недофінансування окремих статей тарифу на загальну суму 404 500 000 гривень.

Крім того, з виробництва теплової енергії зафіксовано перевитрати за окремими статтями тарифу на загальну суму 5 384 000 гривень і недофінансування окремих статей тарифу на загальну суму 1 045 000 гривень.

В доповнення про ефективну роботу Енергоатому - до уваги Ігор Насалик

Опубліковано Вовком Дмитрим 9 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін на засіданні уряду затвердив фінансовий план ДП "НАЕК "Енергоатом" на 2017 рік.