ua en ru

НКРЕКП винесла попередження "Укртрансгазу" і "Київоблгаз"

НКРЕКП винесла попередження "Укртрансгазу" і "Київоблгаз" Фото: "Укртрансгаз"

Також комісія застерігає "Луганське енергетичне об'єднання"

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, (НКРЕКП) 5 серпня 2015 р. на засіданні винесла попередження ПАТ "Укртрансгаз" і ПАТ "Київоблгаз" у зв'язку з порушеннями ліцензій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби комісії.

"Попередити та застерегти ПАТ "Київоблгаз" щодо недопущення в подальшому порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ", - йдеться в повідомленні.

Також попередження було винесено "Укртрансгазу":

"Попередити та застерегти ПАТ "Укртрансгаз" щодо недопущення в подальшому порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ трубопроводами".

Крім того, НКРЕКП постановила "застерегти ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" щодо недопущення в подальшому порушень Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом".

Крім того, на засіданні комісії було вирішено перенести розгляд проектів постанов "Про затвердження Кодексу газорозподільних систем" та "Про затвердження Правил постачання природного газу".

Нагадаємо, НКРЕКП повідомила, що здійснює заходи для зменшення заборгованості перед "Нафтогазом".