ua en ru

Низька ефективність застосування авіації РФ призводить до посилення позицій ІДІЛ в Сирії

Низька ефективність застосування авіації РФ призводить до посилення позицій ІДІЛ в Сирії Фото: авіація РФ

Бойовиками ІДІЛ встановили контроль над населеними пунктами Махін та Хуварін

Низька ефективність застосування російського авіаційного угруповання та нанесення нею ударів переважно по об'єктах сирійської опозиції призводить до посилення позицій терористичного угруповання "Ісламська держава" (ІДІЛ) в Сирії. Про це повідомляє головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Низька ефективність застосування російського авіаційного угруповання та нанесення нею ударів переважно по об'єктах сирійської опозиції призводить до посилення позицій терористичного угруповання "Ісламська держава" в Сирії. 1 листопада ц.р. бойовиками "Ісламської держави" встановлено контроль над населеними пунктами Махін та Хуварін (провінція Хомс). Зазначене становить загрозу блокування стратегічної автомобільної дороги Хомс - Дамаск, яка активно використовується режимом Б.Асада для перекидання військ та їх логістичного забезпечення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, заходи із забезпечення угруповання ЗС РФ на території Сирії включали перельоти військово-транспортних літаків Ан-124 та Іл-76 до авіабази Хмеймім.

Нагадаємо, РФ завдала ударів по 237 об'єктах бойовиків ІГІЛ в Сирії за дві доби.