ua en ru

Nissan відкликає 540 тис. автомобілів.

Японський автовиробник компанія Nissan Motor Co. заявила про відкликання 540 тис. автомобілів по всьому світу через проблеми з педалями газу і паливними датчиками. З відповідною заявою виступили сьогодні представники японської компанії, передає Associated Press. Як повідомляється, основними країнами, в яких пройде кампанія з відкликання автомобілів, стануть США, Канада, держави Близького Сходу, а також Росія.
Серед відкликаних моделей з дефектами педалей газу вказуються Nissan Titan, Infiniti QX56 і Nissan Armada 2008-2010 рр. випуску, а також Nissan Quest 2008-2009 рр. виробництва. Крім того, помилки в роботі паливних датчиків спричинили за собою відкликання моделей Nissan Titan, Armada, Infiniti QX56, Nissan Frontier, а також Pathfinder і Xterra 2005-2008 рр. випуску. Початок оглядів автомобілів планується з 22 березня поточного року.
Нагадаємо, раніше Nissan Motor Co. заявив про відкликання 260 тис. автомобілів з американського ринку через ті ж дефекти у роботі педалей гальм і паливних датчиків. Проте, в компанії підкреслили, що виявлені дефекти ще не стали причиною жодної аварії, проте всім власникам даних моделей Nissan рекомендовано звернутися до своїх дилерських центрів.