ua en ru

У Миколаївській області внаслідок ДТП постраждали 4 людини, зокрема двоє дітей

У Миколаївській області внаслідок ДТП постраждали 4 людини, зокрема двоє дітей Фото: ДТП (pixabay.com)

Подія трапилася близько 10:30 поблизу м. Южноукраїнськ

У Миколаївській області поблизу м. Южноукраїнськ внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), яка сталася сьогодні, 15 липня 2017 року, постраждали 4 людини, зокрема двоє дітей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

Як зазначається, подія трапилася близько 10:30 на автодорозі Р-06 Ульянівка - Миколаїв, водій автомобіля Nissan Micra, рухаючись зі сторони м. Первомайськ в напрямку м. Миколаїв, не впорався із керуванням та допустив виїзд за межі проїзної частини.

"Автомобіль, з’їхавши у кювет, зіткнувся з опорою тепломережі із послідуючим перекиданням транспортного засобу. В результаті дорожньо-транспортної пригоди 52-річний водій автомобіля, його 31-річна пасажирка, а також двоє маленьких пасажирів 7-місячна дівчинка та 9-річний хлопчик з травмами різного ступню тяжкості були доставлені до Южноукраїнської міської лікарні", - йдеться у повідомленні.

altalt

Фото: ДТП у Миколаївській області (mk.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Хмельницькій області на автодорозі "Житомир-Чернівці" неподалік с. Смотрич Кам’янець-Подільського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. У наслідок аварії травмувалося троє людей, серед яких 8-річний хлопчик.