ua en ru

У Миколаївській області внаслідок ДТП постраждали 5 осіб

У Миколаївській області внаслідок ДТП постраждали 5 осіб Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Миколаївській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) постраждали 5 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Миколаївській області у Facebook.

"Сьогодні, 22 грудня, близько 06:30 на 294 км автодороги Н-11 Миколаїв-Дніпро поблизу села Мар’ївка Баштанського району сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Daewoo Sens та ВАЗ 2105", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок події госпіталізовано п’ятеро громадян з обох транспортних засобів, серед яких 11-річна дівчинка.

За фактом ДТП у Миколаївській області відкрито кримінальну справу за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

У Баштанському районі внаслідок зіткнення автомобілів травмовані п’ятеро осіб, серед яких неповнолітня (ФОТО) Сьогодні,...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 22 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківській області в селі Годи-Добровідка зіштовхнулися два автомобілі, внаслідок аварії постраждали 7 осіб.