ua en ru

В Івано-Франківській області зіштовхнулися два автомобілі, є постраждалі

В Івано-Франківській області зіштовхнулися два автомобілі, є постраждалі Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Внаслідок ДТП в Івано-Франківській області постраждали 7 осіб

В Івано-Франківській області в селі Годи-Добровідка зіштовхнулися два автомобілі, внаслідок аварії постраждали 7 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як зазначається, аварія сталася вчора, 21 грудня 2017 року, близько 16:00. Правоохоронці встановили, що водій автомобілю Renault Kangoo, рухаючись дорогою сполученням Лука-Коломия в напрямку Коломия не впорався із керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із зустрічним BMW 530D.

"У результаті ДТП пасажир автомобіля BMW 530D, водій Renault Kangoo та його п’ять пасажирів з різними травмами середньої тяжкості госпіталізовані у Коломийську ЦРЛ. За результатами проведеного медосвідчення водії тверезі", - йдеться у повідомленні.

Наразі за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

В Івано-Франківській області зіштовхнулися два автомобілі, є постраждаліВ Івано-Франківській області зіштовхнулися два автомобілі, є постраждаліВ Івано-Франківській області зіштовхнулися два автомобілі, є постраждаліВ Івано-Франківській області зіштовхнулися два автомобілі, є постраждалі

Фото: ДТП в Івано-Франківській області (if.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів автомобіль зіштовхнувся з маршруткою, внасліок аварії постраждали 5 осіб.