ua en ru

У Миколаївській області викрили міжнародне угрупування торговців людьми

У Миколаївській області викрили міжнародне угрупування торговців людьми Фото: СБУ викрила міжнародне угрупування торговців людьми (ssu.gov.ua)

Українок перенаправляли в країни Європи та Західної Азії

У Миколаївській області Служба безпеки України (СБУ) спільно із поліцією та прикордонниками припинили діяльність організованого міжнародного угрупування торговців людьми. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України співробітники СБУ затримали організаторку протиправного бізнесу за місцем проживання під час "контролю" за вильотом до Європи двох українок", - йдеться у повідомленні.

У Миколаївській області викрили міжнародне угрупування торговців людьмиУ Миколаївській області викрили міжнародне угрупування торговців людьмиУ Миколаївській області викрили міжнародне угрупування торговців людьми

Фото: СБУ викрила міжнародне угрупування торгівців людьми (ssu.gov.ua)

Стало відомо, що мешканка Миколаєва разом зі своїм співмешканцем знаходили дівчат, які потребували матеріальної допомоги та переконували їх зайнятися секс-бізнесом за кордоном. Після прибуття у дівчат забирали документи та обмежували у вільному пересуванні. Значна частина зароблених коштів привласнювалася зловмисниками.

Наразі відомо про п’ять таких перенаправлень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові правоохоронці викрили міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 31-річний громадянин Китаю та 27-річний українець.