ua en ru

У Миколаївській області правоохоронці затримали іноземця, який зберігав у гаражі наркотики

У Миколаївській області правоохоронці затримали іноземця, який зберігав у гаражі наркотики Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом порушено кримінальну справу

У Миколаївській області в м. Первомайськ вчора, 17 серпня 2017 року, правоохоронці затримали іноземця, який зберігав у гаражі наркотики. Про це з посиланням на Первомайський відділ поліції ГУНП у Миколаївській області повідомляє видання "Новини N".

"17 серпня дільничні затримали іноземця, який кілька років проживав в м. Первомайську. Спочатку його підозрювали в крадіжці мопеда, однак при обшуку гаража з'ясувалося, що разом з краденими запчастинами зловмисник зберігає і незаконні речовини", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, поліція перевіряла інформацію про причетність чоловіка до крадіжки мопеда, деталі від якого він нібито зберігає в орендованому гаражі.

Разом з тим, в ході обшуку в гаражі правоохоронці, крім розшукуваних ними запчастин від викраденого мопеда, виявили наркотики: канабіс (53,33 грама) і амфетамін (7,25 грама), які зловмисник придбав у невідомих йому осіб та зберігав для власних потреб.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками ч. 1, 2 ч. ст. 309 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту", санкції яких передбачають покарання від накладення штрафу до позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області прикордонники виявили 27 кг наркотиків.