ua en ru

У Миколаївській обл. організатори мережі незаконного грального бізнесу намагалися підкупити прокурора

У Миколаївській обл. організатори мережі незаконного грального бізнесу намагалися підкупити прокурора Фото: прокуратура

За даним фактом розпочато кримінальне провадження

У Миколаївській області двоє організаторів мережі незаконного грального бізнесу намагалися підкупити прокурора. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Миколаївської області.

Зловмисників затримано при спробі дати хабар прокурору у розмірі 10 тис. доларів.

"Сьогодні, 19 грудня 2016 року, у приміщенні прокуратури Миколаївської області слідчими прокуратури області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Миколаївській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України задокументовано факт дачі двома організаторами мережі незаконного грального бізнесу співробітникові прокуратури неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч доларів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисники пропонували кошти за не притягнення їх до кримінальної відповідальності через незаконне зайняття гральним бізнесом на території міста Миколаєва та повернення речових доказів у справі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.369 КК України, проводяться невідкладні слідчі дії для встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

У Миколаївській обл. організатори мережі незаконного грального бізнесу намагалися підкупити прокурораУ Миколаївській обл. організатори мережі незаконного грального бізнесу намагалися підкупити прокурора

Фото: затримання зловмисників на хабарі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура Києва повідомила про підозру колишньому топ-менеджеру "Київміськбуду".