ua en ru

Миколаївський губернатор звільнив Травянко, який переміг на скандальному окрузі в Первомайську, з посади заступника глави Миколаївської ОДА (доповнення)

Голова облдержадміністрації Миколаєва Микола Круглов звільнив Віталія Травянко, який переміг на скандальному окрузі в Первомайську, з посади заступника глави Миколаївської ОДА. Повідомляє прес-служба Миколаївської ОДА.

"Після створення конфліктної ситуації навколо результатів голосування на виборчому окрузі № 132, з метою припинення політичних спекуляцій щодо посади заступника голови облдержадміністрації, який нібито надавала переваг одному з кандидатів і інтерпретувалася опонентами як залучення адмінресурсу, голова облдержадміністрації Микола Круглов підписав розпорядження про звільнення Травянко Віталія Івановича з посади заступника голови облдержадміністрації, за погодженням сторін ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, представник Партії регіонів Віталій Травянко переміг на виборах у народні депутати України в скандальному 132 окрузі в Первомайську (39,97%), на другому місці - представник "Батьківщини" Аркадій Корнацький (39,66%).

Раніше, Президент України Віктор Янукович заявив, що має намір звільнити Травянко, який переміг на скандальному окрузі в Первомайську, з посади заступника глави Миколаївської ОДА.

Читайте також: ЦВК прийняла протоколи зі скандального 132 округу в Первомайську.