ua en ru

Під Миколаєвом зерновоз зіткнувся з рейсовим автобусом і машиною ЗСУ, 10 постраждалих

Під Миколаєвом зерновоз зіткнувся з рейсовим автобусом і машиною ЗСУ, 10 постраждалих Фото: під Миколаєвом зерновоз зіткнувся з рейсовим автобусом і машиною ВСУ (facebook.com-news.pn)

Від отриманого удару автобус злетів у кювет і перекинувся на дах

Під Миколаєвом вдень у четвер, 3 травня, на очаківської трасі зерновоз зіткнувся з рейсовим автобусом і машиною Збройних сил України, 10 осіб постраждали. Про це повідомляє видання "Новини N"

"Мікроавтобус збройних сил України Mazda E2200 їхав з боку Очакова, в напрямку Одеської траси. На розбитій ділянці дороги водій пригальмував перед ямою. У цей момент ззаду мікроавтобус "наздогнав", який рухався слідом сідельний тягач DAF з напівпричепом. Вантажівка вдарила мікроавтобус ззаду і скинула його з дороги на узбіччя. Після цього зерновоз виїхав на зустрічну смугу руху, де "лоб в лоб" зіткнувся з рейсовим автобусом "Миколаїв-Очаків". Від отриманого удару автобус злетів у кювет і перекинувся на дах", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в результаті ДТП постраждали 10 осіб: водії сідельного тягача і пасажирського автобуса, а також пасажири. Серед військовослужбовців постраждалих немає.

На думку свідків ДТП, події сприяло незадовільний стан проїзної частини.

Нагадаємо, сьогодні на півдні Чехії зіткнулися два пасажирських потяги, в результаті чого постраждали не менше 14 людей.