ua en ru

У Миколаєві затримали двох чоловіків, які підстрелили людину

У Миколаєві затримали двох чоловіків, які підстрелили людину Фото: місце події (mk.npu.gov.ua)

Потерпілого прооперували, зараз його життю нічого не загрожує

У Миколаєві в результаті нічної перестрілки біля багатоповерхівки був поранений чоловік, поліція затримала двох зловмисників, у яких вилучили кілька пістолетів та помпову рушницю. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу відділу комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

"Поліція затримала двох зловмисників, причетних до стрілянини в Миколаєві, в результаті якої численні поранення отримав місцевий житель. Вилучено кілька пістолетів та помпову рушницю. Постраждалий з численними пораненнями в різні частини тіла був госпіталізований", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що потерпілого прооперували, зараз його життю нічого не загрожує. У двох затриманих поліцейські вилучили три одиниці зброї, а з місця події понад 20 гільз.

Про те, що у дворі багатоповерхівки по пр. Світу чутні постріли, на спецлінію " 102 " повідомили громадяни сьогодні вночі, близько 3:30. На місці залишився сам 30-річний потерпілий і один з учасників конфлікту, який при собі мав пістолет "Форт" травматичної дії з порожнім магазином. Його поліцейські затримали.

Співробітникам поліції свідки вказали на марку транспортного засобу, на якому поїхали інші зловмисники. Наздогнали патрульні ВАЗ в районі зоопарку. У салоні знаходився лише водій. З автомобіля чоловіка правоохоронці вилучили два пістолети та помпову рушницю, а також арматуру. Водія також затримали і доставили у відділення поліції.

Нагадаємо, РБК-Україна повідомляло раніше, що 6 жовтня в Дарницькому районі Києва відвідувачі кафе відкрили стрілянину по охоронцям, в результаті чого постраждали дві людини. Інцидент стався рано вранці в кафе L'Kafa на вулиці Михайла Гришка. За даними поліції, конфлікт спровокували троє нетверезих відвідувачів.