ua en ru

У Миколаєві озброєна банда здійснила спробу захоплення ринку, є постраждалі

У Миколаєві озброєна банда здійснила спробу захоплення ринку, є постраждалі Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Внасліок спроби захоплення ринку у Миколаєві госпіталізовано 4 осіб

У Миколаєві сьогодні вранці, 7 грудня 2017 року, банда озброєних зловмисників здійснила спробу захоплення ринку, внаслідок чого постраждали чотири особи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

"Сьогодні, 7 грудня, близько 7:30 ранку на території ринку у Інгульскому районі Миколаєва групою осіб було здійснено розбійний напад на адміністративний корпус ринку", - йдеться у повідомленні.

За інформацією місцевих ЗМІ, мова йде про ринок "Колос".

Як повідомляється, до будівлі адміністрації ринку увірвалися 18 осіб зі зброєю, вони напали на охоронців, зламали двері, вибили вікно, здійснили кілька пострілів, а також підірвали вибухові пристрої, попередньо, газової дії, та забарикадувались у приміщенні. Правоохоронцям довелось штурмувати будівлю через вікна, внаслідок чого всі нападники були затримані та знешкоджені.

"Відомо, що зловмисники - не місцеві мешканці, вони прибули на автомобілях з іноземною реєстрацією. З місця події вилучено помпову рушницю, заряджену набоями з гумовими кулями, ножі та чотири пістолети, попередньо, травматичної дії", - йдеться у повідомленні.

Крім того, правоохоронці, які виїхали на місце події, помітили біля супермаркету підозрілого чоловіка із паперовим пакетом, який помітивши правоохоронців спробував втекти. Втім патрульним вдалося затримали чоловіка, який виявився одним із групи осіб, які щойно скоїли розбійний напад. У пакеті у зловмисника були виявлені майже 300 тисяч гривень, які він виніс з приміщення адміністрації ринку.

Внасліок спроби захоплення ринку у Миколаєві до лікарні було госпіталізовано трьох охоронців закладу та технічного співробітника з ознаками отруєння газами.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3. ст. 187 ККУ "Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище".

Поліцейські затримали всіх учасників розбійного нападу на адміністрацію ринку у Миколаєві (ФОТО, ВІДЕО) Сьогодні, 7 гру...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 7 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаєві банда зловмисників здійснила збройний напад на ювелірний магазин.